NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola će biti kažnjeni: Ismijavali nesreću Emiliano Sale protiv Cardiffa!

Navijači Liverpoola će biti kažnjeni: Ismijavali nesreću Emiliano Sale protiv Cardiffa!

Neki navijači Liverpoola su optuženi da su tijekom jučerašnje utakmice pjevali neke nepoštene pjesme o pokojnom napadaču Cardiff Cityja Emilianu Sali.

Navijači Liverpoola

Bivši napadač Nantesa je zapečatio transfer u Cardiff City u siječnju, ali nikada nije igrao za klub, jer je poginuo u avionskoj nesreći nedugo prije nego što je trebao završiti transfer u Vels.

Salinu smrt su oplakali svi u Cardiffu, iako su se neki navijači osramotili tako što su se rugali nesreći tog igrača.

To se posebno dogodilo sa navijačima iz Southamptona ranije ove sezone, kojima je klub zabranio utakmice nakon što su oponašali avion u smjeru navijača iz Cardiffa.

U nedelju je nekoliko ljudi na Twitteru reklo da su navijači Liverpoola učinili slično sa pjesmama o tome kako je Sala u moru…

Važno je napomenuti da unatoč početnim tvrdnjama sa nekoliko računa na Twitteru, čini se da se dalje ne spominje ništa loše što se dogodilo.

Mnogi navijači Liverpoola su samo odgovorili kako nisu čuli ništa sično, te da su tvrdnjemožda izazvane nevoljama navijača na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!