NaslovnicaVijestiNAVIJAČI LIVERPOOLA GA OBOŽAVAJU: Evo što je Firmino rekao Ramosu nakon što...

NAVIJAČI LIVERPOOLA GA OBOŽAVAJU: Evo što je Firmino rekao Ramosu nakon što je kapetan Reala ismijavao igrače Redsa!

Navijači Liverpoola ga obožavaju zbog njegovih komentara upućenih Ramosu nakon što je kapetan Real Madrida ismijavao njegove suigrače. Ramos je “Idiot….Sergio Ramos je neprijatelj broj jedan za Liverpool i Egipatske navijače širom svijeta.

Navijači Liverpoola

Kapetan Real Madrida osvojio je treći uzastopni trofej Lige prvaka nakon što je pomogao svojoj momčadi da ostvari pobjedu od 3-1 nad Jurgen Kloppovim Liverpoolom u finalu.

Ipak, Ramos je jako kritiziran od strane navijača nakon završetka. 32-godišnji Španjolac je ozlijedio zvijezdu Liverpoola Mohamed Salaha u prvom poluvremenu i medicinski izvještaji su također pokazali da je izazvao potres mozga Loris Kariusu nakon što ga je udario laktom u glavu.

Ramos nije osvojio niti jednog navijača sa svojim nastupom u Kijevu – ali je zasigurno odigrao ključnu ulogu u osiguravanju pobjede.

[su_no1forfootball]

Ostao je tih, ali Ramos je ovaj tjedan konačno razbio šutnju – i iskoristio je priliku da ismijava Liverpoolove igrače.

“Nedostaje mi samo Roberto Firmino, koji kaže da se razbolio, jer je na njega pala kap mog znoja”, rekao je Ramos španjolskim novinama.

Šokantni ton ismijavanja nije prošao dobro sa Liverpolovim brazilcem, koji je nazvao Ramosa ‘idiotom’ zbog takvih komentara.

“Ne želim komentirati,” rekao je Firmino na konferenciji za novinare u Londonu.

https://twitter.com/LoveTheRedmen/status/1004481859944960001

“Mislim da ima pogled na to, jer je bio prvak, ali mislim da je idiot za ono što je rekao, ali to je uredu.”

Mnogi navijači Liverpool će se složiti sa Firminom.

26-godišnji napadač postao je favorit za navijače na Anfieldu, a njegovi komentari za Ramosa će ih dodatno oduševiti.

Egipatski menadžer Hector Cuper zalupio je Ramosa sa svojim nepromišljenim komentarima nakon što je također predložio da je Salah mogao igrati sa injekcijom u toj utakmici.

[su_watch_live_football]

“Ja nisam liječnik, ne znam je li Ramos liječnik, ali to je igrač koji igra finale i ozlijeđen je.”

“Nemam nikakve sumnje da bi Salah nastavio igrati da je mogao, jer je finale Lige prvaka izvanredno i nitko to ne bi želio propustiti.”

“Moje mišljenje je da Salah ima ozbiljnu ozljedu, postoji oporavak koji možemo vidjeti i mi smo optimistični glede njegovih šansi za Svjetsko prvenstvo.”

Ramos će dobtii nevjerojatan neprijateljski prijem ako Liverpool bude domaćin Real Madridu u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Vjerojatno će dobiti i zvižduke u Rusiji, ali to mu sigurno neće smetati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!