NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola reagovali na komentare zvijezde nakon poraza protiv Chelseaja: "Gubi se...

Navijači Liverpoola reagovali na komentare zvijezde nakon poraza protiv Chelseaja: “Gubi se iz mog kluba.”

Liverpool je izgubio sa rezultatom od 2-0 protiv Chelseaja u petom krugu FA kupa na Stamford Bridgeu u utorak.

Navijači Liverpoola reagovali

Redsi su bili zaista fenomenalni u Premier ligi ove sezone i na putu su da osvoje titulu Premier lige po prvi put u dva desetljeća.

Međutim, oni su sada izgubili nekoliko utakmica zaredom protiv Watforda i Chelseaja i sigurno će Jurgen Klopp tražiti poboljšanje u nastupima od svoje momčadi.

Adam Lallana, koji je započeo tu utakmicu za Redse, nakon utakmice je rekao da je razočaran rezultatom.

“Bilo je nekoliko velikih trenutaka u prvom poluvremenu gdje nismo uspjeli postići gol”, rekao je Lallana.

“Izgledalo je kao tipična kup utakmica – vjerojatno dobra za neutralce. Ali smo razočarani što nismo uspjeli postići gol.”

“Drugo poluvrijeme je započelo dobro, bilo je nekoliko kočnica u igri i osjetili smo da smo izgubili zamah.”

“Nekoliko grešaka i dopustite dobrom timu kao što je Chelsea da napravi kontranapad kao što smo vidjeli. Razočarani smo sa rezultatom. Svaka čast Chelseaju!”

“Sve je išlo u najboljem redu, uvijek možemo izgubiti utakmicu,” rekao je Lallana, kada su ga pitali o razlozima nedavnih poraza.

Mnogi navijači Liverpoola su otišli na Twitter kako bi pokazali svoju reakciju na komentare Lallane i većina njih nije bila pozitivna. Nekoliko navijača je čak napisalo “Gubi se iz mog kluba”. Evo nekoliko Twiter objava koje smo pronašli.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!