NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola više ga ne mogu gledati

Navijači Liverpoola više ga ne mogu gledati

Liverpool je danas kod kuće protiv West Hama upisao novi remi bez golova. Christian Benteke ponovno je bio neizmjerno loš, što je već postalo normalno, a navijači Liverpoola više ga ne mogu gledati.

OIR_resizer (1)

Utakmica između West Hama i Liverpoola u četvrtom kolu FA Kupa završila je bez golova. Zaslužan za to što Liverpool ponovno nije uspio postići pogodak je Belgijac Christian Benteke.

Benteke je imao dvije šanse u prvom poluvremenu, no nije uspio savladati vratara Čekićara Darrena Randolpha.

Katastrofalna sezona za bivšeg napadača Aston Ville se nastavlja, a prošlo ljeto u klub je doveden za 46,5 milijuna eura.

Obzirom na novac koji su potrošili na njega, navijači Liverpoola s razlogom su ljuti.

25-godišnji napadač u 28 nastupa ove sezone postigao je sedam pogodaka te dodao pet asistencija.

U 35 nastupa prošle sezone postigao je 16 pogodaka, no treba uzeti u obzir kako je igrao za Aston Villu, koja nema ni približno dobru momčad kao Liverpool.

d823e86456ad93109ab954514b839972

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!