NaslovnicaVijestiNavijači primijetili čudan detalj: Zašto je Unitedov vratar namazao rukavice vazelinom

Navijači primijetili čudan detalj: Zašto je Unitedov vratar namazao rukavice vazelinom

Vratar Manchester Uniteda Andre Onana pružio je odličnu obranu u derbiju protiv Liverpoola te je privukao pažnju svojim gestom tijekom kraće pauze u prvom poluvremenu zbog kornera. Onana je uspješno zaustavio nekoliko dobrih prilika za Liverpool, a utakmica je završena rezultatom 2:2. Iako su gosti većinom dominirali tijekom utakmice, Onana i njegova ekipa uspjeli su osvojiti bod.

Na kraju prvog poluvremena, dok je Liverpool trebao izvesti korner, Onana je izvadio vazelin iz gola i krenuo mazati rukavice. Ova gesta izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Ovaj neobičan detalj odmah je primijećen od strane navijača, a neke sportske stranice su se našalile sugerirajući da je to “razlog zašto prima toliko golova ove sezone”.

Ipak, Onana je dao objašnjenje za ovaj potez. Naime, kamerunski vratar koristio je vazelin kako bi spriječio prodor vlage kroz pore svojih rukavica i zadržao suhe ruke tijekom utakmice.
S takvim rukavicama, Onana je zaustavio pet šuteva nogometaša Liverpoola, iako je dva puta morao vaditi loptu iz svoje mreže – jednom nakon kornera i pogotka Luisa Diaza, a drugi put nakon što je Mohamed Salah realizirao jedanaesterac.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!