NaslovnicaVijestiNavijači Reala ovo mu neće oprostiti: Gareth Bale ovim potezom uvrijedio klub...

Navijači Reala ovo mu neće oprostiti: Gareth Bale ovim potezom uvrijedio klub i navijače!

Zvijezda Real Madrida Gareth Bale uzburkao je strasti navijača nakon što su objavljene fotografije koje su potvrdile da je Velšanin gotovo 15 minuta prije kraja utakmice sjeo u svoj automobil i odvezao se kući.

Najskuplji igrač u povijesti Real Madrida i reprezentativac Velsa, Garetha Balea nije konkurisao za ekipu u utakmici španskog nogometnog prvenstva protiv Real Sociedada zbog ozljede, ali je svoje suigrače bodrio sa tribina stadiona Santiago Bernabeu.

Transfer glasine: Juve dobio tri zvanične ponude za Dybalu, Werner ostaje u Bundesligi, James na meti velikana iz Engleske

Bale se, međutim, našao u kritikama razočaranih Realovih navijača, jer su mediji objavili slike koje dokazuju da je Bale napustio stadion u 78. minuti utakmice u vrijeme kada su se njegovi suigrači još uvijek nadali preokretu.

Bale već duže vrijeme među navijačima Real Madrida nije na najboljem glasu, jer većina se slaže kako je on samo blijeda sjena nekadašnje zvijezde Reala Cristiana Ronalda, dok je Španjolsku uznemirilo i njegovo slabo poznavanje španjolskog jezika, jer čak i nakon pet godina života u Madridu, Bale službeno još uvijek uglavnom komunicira na engleskom jeziku.

Bale je trebao biti prva violina kluba nakon odlaska Ronalda što mu ne polazi za rukom, te ne bi čudilo ukoliko bi Velšanin na ljeto napustio klub.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!