NaslovnicaVijestiNE ODUSTAJU: Čelnici Bayerna zvijezdi Chelseaja obećali dres sa brojem deset ukoliko...

NE ODUSTAJU: Čelnici Bayerna zvijezdi Chelseaja obećali dres sa brojem deset ukoliko pristane na dolazak!

Kako pišu brojni engleski mediji, čelnici Bayern Munchena još uvijek ne odustaju od dovođenja talentiranog krilnog igrača Chelseaja Callum Hodson-Odoija, te su mu spremni ponuditi dres sa brojem deset ukoliko se odluči na dolazak u klub ove zime.

Bayern nudi desetku Callum Hudson-Odoiju

‘Plavci’ su navodno već odbili dvije ponude za njega od strane Bavaraca, ali oni ne planiraju odustati, i već spremaju novu ponudu vrijednu 30 miliona funti. Mladi engleski reprezentativac je impresionirao na utakmici FA Kupa protiv Nottingham Foresta, kada je njegov tim slavio rezultatom 2-0, a on podijelio dvije asistencije, te pokazao zašto za njega interes pokazuje jedan od najvećih svjetskih klubova.

Kako izvještava The Sun, u Bayernu su smislili način da ga nagovore na dolazak, tako što će mu ponuditi dres sa brojem deset, koji će postati slobodan nakon što ode legendarni Arjen Robben na kraju sezone nakon isteka ugovora. 18-godišnjak ne bi imao ništa protiv transfera u Njemačku, te je nedavno odbio odbio produžiti ugovor sa londonskim klubom.

Iako na Stamford Bridgeu svi, počevši sa Maurizijem Sarrijem, smatraju kako je pred njim sjajna budućnost u plavom dresu ukoliko se odluči za ostanak, ali bi ga mogli pustiti ukoliko Bayern pošalje 40 miliona eura, koliko traže za njega. Glavni razlog za ovo je njegov ugovor, svjesni su da će otići besplatno ukoliko ga ne produži.

Hudson-Odoi je za Chelsea vezan do ljeta 2020. godine, te je produkt klupske akademije. Za prvi tim je debitovao u decembru 2017. godine na utakmici EFL Kupa protiv Bournemoutha. Od tada je skupio ukupno deset nastupa, od čega šest ove sezone, te postigao jedan gol.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!