NaslovnicaVijestiNE PRESTAJE IMPRESIONIRATI: Lionel Messi oborio još jedan od rekorda Cristiana Ronalda!

NE PRESTAJE IMPRESIONIRATI: Lionel Messi oborio još jedan od rekorda Cristiana Ronalda!

Nakon što je nedavno i službeno proglašen najboljim igračem svijeta osvojivši čak šestu Zlatnu loptu u karijeri, Lionel Messi je proteklog vikenda oborio zanimljiv rekord svog najvećeg rivala Cristiana Ronalda prestigavši ga na listi najviše postignutih hat-trickova u povijesti La Lige.

Messi oborio Ronaldov rekord

Naime, Argentinac je sa tri gola protiv Mallorce stigao do 35. hat-tricka u karijeri, dok je napadač Juventusa ostao na brojci od 34 hat-tricka. Ovaj dvojac se u posljednjih nekoliko godina izmjenjivao kada su u pitanju brojni rekordi u europskom i svjetskom nogometu.

Međutim, čini se kako Messiju ide daleko bolje kada su u pitanju individualni ‘dueli’ u posljednje vrijeme. Sa ova tri gola protiv Mallorce, 32-godišnjak je postizao najmanje dva hat-tricka u La Ligi svake godine sve od 2010. godine, što je nevjerovatan učinak. Trenutno je vodeći strijelac lige, iako uopšte nije igrao u prvih nekoliko mjeseci nove sezone zbog povrede.

S druge strane, Ronaldo nema baš najbolji učinak u dresu Juvea u novoj sezoni. Postigao je tek sedam golova, a njegov tim je u subotu doživio prvi poraz, i to protiv Lazija. 34-godišnjak po svemu sudeći nije ni u najboljim odnosima sa novim trenerom Maurizijom Sarrijem, te su njih dvojica imali manju svađu prije nekoliko tjedana.

Najnovije vijesti

Kompany identificirao tri najveća problema u Bayernu

0
38-godišnji Vincent Kompany, poznati defanzivac iz Manchester Cityja i Belgije, sada je imenovan za novog trenera Bayerna. Iako ima samo četiri godine iskustva kao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!