NaslovnicaVijesti"Ne razumijem ništa što Klopp govori" - Darwin Nunez iskreno priznao

“Ne razumijem ništa što Klopp govori” – Darwin Nunez iskreno priznao

Napadač Liverpoola Darwin Nunez, iako je plaćen 100 milijuna eura, ne razumije engleski jezik i kaže da ne razumije ništa što menadžer kluba Jürgen Klopp govori u pripremama utakmice.

Nunez je u Liverpool doveden iz Benfice za 75 milijuna eura plus 25 milijuna bonusa, no na početku karijere na Anfieldu nije mu išlo najbolje te navijači ovog kluba i od njega tek očekuju najbolje partije. Razlog tome, svakako, leži u činjenici da ovaj Urugvajac još uvijek nije naučio engleski jezik i s tim u vezi ne razumije što izbornik Klopp govori u pripremi utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“To je tačno… Iskreno, ne razumijem ništa što Klopp govori na pripremi utakmice i tijekom svog izlaganja, ali naravno molim suigrače da mi prenesu što je rekao. Ipak, mislim da je Klopp vrlo jasan o svom stilu igre, traži od nas nogometaša da radimo jednostavne stvari i da se ne bojimo igrati. On od svih nas traži da imamo samopouzdanje”, objasnio je Nunez u intervjuu za TNT Sports i nastavio:

“Ponekad se osjećam neodlučno, točnije nemam maksimalno samopouzdanje. No, kako vrijeme prolazi, sve ide na bolje. Trener mi uvijek daje povjerenje i znam da će golovi doći.”

Prošle sezone Nunez je zabio 34 pogotka u svim natjecanjima i to mu je bila najbolja preporuka za prelazak u Liverpool, no na početku ove sezone u osam utakmica postigao je dva pogotka i upisao jednu asistenciju. Još uvijek nije ispunio ni djelić očekivanja svjetske javnosti, a posebno navijača Liverpoola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!