NaslovnicaVijestiNEKADA JE VIĐEN KAO ZAMJENA ZA XAVIJA: Zvijezda otkriva kako ga je...

NEKADA JE VIĐEN KAO ZAMJENA ZA XAVIJA: Zvijezda otkriva kako ga je Barcelona pokušala potpisati!

Veznjak PSG-a i Italije Marco Verratti je otkrio da su španjolski velikani Barcelona pokušali da ga potpišu u 2016. godini.

NEKADA JE VIĐEN KAO ZAMJENA ZA XAVIJA: Zvijezda otkriva kako ga je Barcelona pokušala potpisati!

Verratti se etablirao kao jedan od najboljih veznjaka na planeti od njegovog prelaska u PSG iz Pescare prije nekoliko godina.

Sposobnost Talijana da reciklira posjedovanje i smirenost na lopti je zaista nenadmašna, dva aspekta koja bi ga učinila sjajnim za Barcelonu.

I čini se kao da su to i sami shvatili ako je vjerovati riječima Verrattija.

Prema RMC Sportu, Verratti je govorio o tome da je Barcelona bila zagrijana za njega 2016. godine, navodeći da mu je: “Barcelona dala dobru ponudu”, dok je Football Italija također napomenula kako je Verratti rekao : “Tačno je da je predloženo nešto drugačije i mislim da je bilo jedino normalno da sam nakratko morao razmisliti.”

S obzirom na to čini se da je Verratti razmišljao o prihvaćanju Barcine ponude, međutim, on je danas sa PSG-om, što nam očito govori da je odbio Katalonce.

Verratti bi bio sajajno pojačanje za Barcu, pogotovo gledajući kako je klub tada upravo izgubio legendu Xavija.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!