NaslovnicaVijestiNEMA CRISTIANA RONALDA: Evo tko se našao u timu sezone u Seriji...

NEMA CRISTIANA RONALDA: Evo tko se našao u timu sezone u Seriji A!

Iza zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda je prva sezona u Italiji, i to poprilično uspješna. Odlazak u čak treću ligu u karijeri nikada nije lagan, tako da mu se može i oprostiti što nije dostigao visoke standarde, koje sam sebi postavlja iz sezone u sezonu.

Ronaldo nije u timu sezone

Ipak, uspio je oboriti nekoliko rekorda, a jedan od najvažnijih je taj što je postao prvi igrač koji je osvojio naslove i imenovan igračem sezone u Premier ligi, La Ligi i Seriji A. To je argument koji mnogi koriste, s pravom ili ne, kako bi ga stavili ispred Lionela Messija, koji je cijelu karijeru proveo u istom timu i istoj ligi.

Međutim, obojica su doživjela neuspjeh u Ligi prvaka, koju je Cristiano Ronaldo toliko silno želio donijeti navijačima ‘Stare dame’. I dok je u osmini finala pružio možda i jedan od najboljih nastupa koji smo vidjeli u ovosezonskoj Ligi prvaka, kada je na uzvratu postigao tri gola i sam izbacio Atletico Madrid, njegov tim je ispao već u narednoj fazi protiv Ajaxa.

S druge strane, u Seriji A je završio ‘tek’ na četvrtom mjestu na listi strijelaca, iza Fabija Quagliarelle, Duvana Zapate i Krzysztofa Piateka, a to mu je četvrta uzastopna sezona u kojoj nije imenovan najboljim strijelcem lige, te su mnogi mišljenja kako je nagradu za igrača sezone zaslužio upravo Quagliarella ispred njega.

Ipak, ono što još više iznenađuje je to što se nije našao u timu sezone koji je sastavila Opta, popularna stranica koja se bavi statistikom u nogometu. U njihovih najboljih jedanaest, u vrhu napada su se našli Josip Iličić, Dries Mertens i Zapata, dok je Ronaldo ostao na klupi za rezervne igrače. Da li je zaslužio naći se u najboljih jedanest, procijenite sami.

Također iznenađuje i činjenica da su samo Miralem Pjanić i Joao Cancelo igrači Juventusa izabrani u ovom timu, unatoč tome što je tim Massimiliana Allegrija bio jako dominatan protekle sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!