NaslovnicaVijestiNEMA CRISTIANA RONALDA: Ovo je 20 statistički najboljih igrača ove sezone!

NEMA CRISTIANA RONALDA: Ovo je 20 statistički najboljih igrača ove sezone!

Popularni portal InStat Sport objavio je listu od 20 statistički najboljih igrača od početka nove sezone. Na listi se nalaze samo igrači iz pet vodećih europskih liga, poredani po indeksu učinkovitosti kada je u pitanju statistika.

Messi najučinkovitiji igrač Europe

Naime, oni su kreirali poseban način ocjenjivanja učinkovitosti igrača, nezavisno od njihove pozicije, liga u kojima igraju, te godina. Na listi se nalazi dosta igrača koje bi svi očekivali na jednoj ovakvoj listi, ali je tu i nekoliko iznenađenja.

Vodeći na njoj je Lionel Messi, koji je nedavno osvojio svoju čak šestu Zlatnu loptu u karijeri. Argentinac je u nevjerovatnoj formi u posljednje vrijeme, te je postigao 14 golova i podijelio osam asistencija ove sezone, iako je zbog povrede propustio početak iste.

Iza njega, u top pet se nalaze još četiri krilna igrača, Hakim Ziyech, Riyad Mahrez, te dvojac iz Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe i Angel di Maria. Iza njih slijede Neymar, Timo Werner, Ciro Immobile, Kevin De Bruyne, te jedini defanzivac u top deset, Andrew Robertson. Zanimljivo je kako se u top deset nije našao napadač Bayern Munchena Robert Lewandowski, iako je trenutno vodeći strijelac kada su u pitanju igrači iz liga petice sa čak 27 golova u 22 odigrane utakmice.

Cijela lista izgleda ovako:
20. Ricardo Pereira (Leicester City)
19. Son Heung-Min (Tottenham)
18. Marco Verratti (Paris Saint-Germain)
17. Memphis Depay (Lyon)
16. Raheem Sterling (Manchester City)
15. Alejandro Gomez (Atalanta)
14. Dimitri Payet (Marseille)
13. Robert Lewandowski (Bayern Munich)
12. Sadio Mane (Liverpool)
11. Virgil Van Dijk (Liverpool)
10. Andrew Robertson (Liverpool)
9. Kevin De Bruyne (Manchester City)
8. Ciro Immobile (Lazio)
7. Timo Werner (RB Leipzig)
6. Neymar (Paris Saint-Germain)
5. Angel Di Maria (Paris Saint-Germain)
4. Riyad Mahrez (Manchester City)
3. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain)
2. Hakim Ziyech (Ajax)
1. Lionel Messi (Barcelona)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!