NaslovnicaVijestiNEODLUČAN: Matthijs de Ligt ne želi u Barcelonu zbog jednog razloga, a...

NEODLUČAN: Matthijs de Ligt ne želi u Barcelonu zbog jednog razloga, a evo i kojeg!

Prema pisanju španjolskih i nizozemskih medija, defanzivac Ajaxa Matthijs de Ligt još uvijek nije donio odluku gdje želi nastaviti svoju karijeru, iako se u posljednjih nekoliko dana pojavilo dosta špekulacija kako je odlučio doći u Barcelonu.

De Ligt ne želi u Barcelonu

Naime, novine Mundo Deportivo danas su izvijestile kako još uvijek nije siguran u dolazak na Camp Nou jer je zabrinut zbog minutaže koju će imati sljedeće sezone, unatoč tome što mu je obećana jedna od ključnih uloga u timu Ernestea Valverdea.

Katalonci već imaju sjajan trio na toj poziciji centralnog defanzivca, Clementa Lengleta, Samuela Umtitija i Gerarda Piquea, te je to glavni razlog zbog kojeg je De Ligt zabrinut. On na stolu još ima ponude i Bayern Munchena, Paris Saint-Germaina i Juventusa, dok interes pokazuju i Liverpool i Manchester United.

Ajax je danas slavio u posljednjem kolu nizozemskog prvenstva na gostovanju kod Graafschapa rezultatom 4-1, te osvojio prvu titulu prvaka države u posljednjih pet godina. Pored toga, osvojili su i Kup Nizozemske. Međutim, De Ligt i brojni njegovi suigrači privukli su pažnju najvećih europskih klubova svojim nastupima u Ligi prvaka gdje ih je u polufinalu izbacio Tottenham Hotspur.

Barcelona je već u zimskom prelaznom roku dogovorila dolazak veznjaka Frenkieja de Jonga za čak 60 miliona eura, te mnogi smatraju kako će upravo zbog toga tamo otići i De Ligt. S druge strane, Liverpool ga planira upariti na poziciji centralnog defanzivca sa njegovim kolegom iz reprezentacije Virgilom van Dijkom.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!