NaslovnicaVijestiNEPROCJENJIVA REAKCIJA: Evo kako je Didier Drogba proslavio prolazak Chelseaja u finale...

NEPROCJENJIVA REAKCIJA: Evo kako je Didier Drogba proslavio prolazak Chelseaja u finale Europske lige!

Chelsea je osigurao svoje mjesto u finalu Europske lige u četvrtak navečer, nakon što su izbacili Eintracht Frankfurta na penale na Stamford Bridgeu.

Didier Drogba proslavio

Nakon što je Kepa Arrizabalaga napravio dvije ključne obrane kako bi ostavio Eden Hazarda kao posljednjeg šutera u ovoj utakmici i on je svoj penal pretvorio u gol i u finale Europske lige.

S druge strane, Plavci će se 29. svibnja suočiti sa Arsenalom u Bakuu, a londonski rivali očajnički žele osigurati ovaj trofej.

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Vrijeme će pokazati može li Hazard potaknuti Chelseaja na još jedan trofej do kraja sezone, ali kao što se vidi u videu ispod, legenda Plavaca Didier Drogba je bio apsolutno oduševljen pobjedom protiv Frankfurta.

41-godišnjak se etablirao kao heroj u Chelseaju nakon blještave karijere u zapadnom Londonu, a na temelju videa u nastavku, on je još uvijek strastven o svom bivšem klubu i nije mogao sakriti to oduševljenje.

Maurizio Sarri i njegova momčad se sada nada da će dovršiti posao i vratiti se kući iz Bakua na kraju mjeseca sa trofejom koji će pokazati sve njihove napore u Europi, jer je ovo bila duga i teška sezona za sve.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!