NaslovnicaVijestiNerazzurri sanjaju spektakularan napadački trio, Lautaro Martinez bi "izbacio" Edina Džeku

Nerazzurri sanjaju spektakularan napadački trio, Lautaro Martinez bi “izbacio” Edina Džeku

Nogometaši Intera nisu uspjeli obraniti naslov u Seriji A, što znači da slijede pojačanja za sljedeću sezonu. Nerazzurri sanjaju o spektakularnom napadačkom trojcu.

Paulo Dybala dugo se spominjao kao potencijalno pojačanje Intera nakon što je kao slobodan igrač napustio Juventus. Argentinac je i prije bio na meti Intera, ali transfer je imao male šanse za uspjeh.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Povratak u Inter sanja i Romelu Lukaku koji nije bio sretan u Chelseaju, ali je već pokazao da zna igrati u Italiji i da je Inter mjesto gdje je pružio najbolje partije u karijeri.

Najveća Interova zvijezda Lautaro Martinez sanja da bi mu se Lukaku i Dybala mogli pridružiti u svlačionici milanskog kluba, a ovaj bi trojac definitivno bio jedan od najjačih na svijetu. Kako navodi Gazzetta dello Sport, Lautaro je spreman čak i “izbaciti” Edina Džeku jer je svjestan da ne bi bilo mjesta za četvoricu ovako kvalitetnih napadača.

“Inter se trudi, Lautaro vjeruje da će se to dogoditi. Svi zajedno u Interu za napad iz snova. Marotta i Ausilio moraju pronaći način da ujedine luksuzni napadački trio u napadu. Ključ bi mogao biti oproštaj od Edina Džeke”, piše Gazzetta.

Inter paralelno radi na dovođenju Lukakua i Dybale, dok Martinez ostaje nedodirljiv i jedini siguran u napadu Simonea Inzaghija za sljedeću sezonu. Nepotrebno je reći koliko bi Dybala i Lukaku značili Interu i razumljivo je oduševljenje navijača. Inter bi u tom slučaju bio veliki favorit za Scudetto sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!