NaslovnicaVijestiNervozni Neymar: "Je...., nemate ništa drugo da pitate?!"

Nervozni Neymar: “Je…., nemate ništa drugo da pitate?!”

Nervozni Neymar ljutito je dočekao pitanje novinara o glasinama koje kruže uokolo, nakon utakmice protiv Celtica, do te mjere da je opsovao.

nervozni Neymar

Najbolji igrač Paris Saint-Germaina Neymar Da Silva Santos Junior ljutito je reagirao na pitanje novinara o mogućem transferu u Real Madrid. Brojni europski mediji prenose da je Brazilac, samo nekoliko mjeseci nakon što je došao u PSG iz Barcelone za rekordnih 222 milijuna eura, nesretan u Parizu što želi iskoristiti Real i napraviti senzacionalan transfer.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Na pitanje novinara da prokomentira povezanost s aktualnim europskim prvakom, Neymar je se iznervirao i opsovao.

“Je li … nemate ništa drugo da pitate?!”, otišao je Neymar od novinara nakon utakmice s Celticom (7: 1) u Ligi prvaka na kojoj je postigao dva gola.

Nagađalo se da je Neymar bio nezadovoljan s trenerom Unaijem Emeryjem, a ranije se sukobio sa suigračem Edisonom Cavanijem oko izvođenja jedanaesteraca i slobodnih udaraca.

Neymar je već postigao 21 gol u 14 utakmica za PSG i za sada opravdava velika očekivanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!