NaslovnicaVijestiNESPORTSKI POTEZ: Benjamin Pavard doživio strašnu povredu od strane Antonio Rudigera! (FOTO)

NESPORTSKI POTEZ: Benjamin Pavard doživio strašnu povredu od strane Antonio Rudigera! (FOTO)

Nogomet je nekada ispunjen s nevjerojatno bolnim momentima. Rekli smo “nekada” iz razloga, jer su rijetki trenuci u kojima ova “lijepa igra” postaje vrlo bolna, ali kada se dogode, onda su zaista brutalni. Tako je bilo sinoć.

Tijekom susreta između Francuske i Njemačke u nogometnoj ligi nacija pod pokrivetljstvom UEFA-e, Benjamin Pavard nogometaš VfB Stuttgarta i Antonio Rudiger nogometaš Chelseaja , završili su na travnjaku nakon juednog neugodnog sudara. Deblji kraj je izvukao Pavard.

>> Ne fali nam Ronaldo, ide nam dobro i bez njega!

Pavard je uklizao Rudigeru, a centralni bek Njemačke držao je nogu u zraku, te nehotice ili namjerno nagazio Pavarda kada je ovaj bio na zemlji. Kao što vjerovatno možete i zamisliti, kopačka nogometaša Chelseaja ostavila je Pavardu ozbiljne ogrebotine na vratu.

Ovo izgleda prilično bolno.

Bilo namjerno ili ne, većina ljudi očekivala je da će sudac Pavardu pokazati crveni karton. Očekivali smo barem najmanje žuti karton za štetu koju je učinio Pavardov vrat. Iznenađujuće, Rudiger se udaljio od mjesta incidenta bez ikakvih psoljedica.

Nogometni fanovi na društvenim mrežama ostali su u nevjerici kada su komentarisali odluku arbitra meča da Rudiger prođe nekažnjeno. Povreda koju je doživio Pavard bi Francuzu mogla ostaviti ožiljke kojih će se sjećati čitav život.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!