NaslovnicaVijestiNesta se prisjetio kako ga je Messi uništio: Vidio sam zvijezde, a...

Nesta se prisjetio kako ga je Messi uništio: Vidio sam zvijezde, a ovo me je dotuklo

Legendarni bivši stoper Milana i talijanske reprezentacije, Alessandro Nesta, prisjetio se duela sa Lionelom Messijem u sezoni 2011/12 Lige prvaka, istakavši kako je bio potpuno nemoćan protiv fenomenalnog Argentinca.

Milan i Barcelona odigrali su u četiri međusobna duela u toj sezoni, a naposlijetku su Katalonci bilu uspješniji u četvrtfinalu. Nesta se prisjetio jednog od tih okršaja, u kojem ga je kako kaže, Messi potpuno uništio.

“Ono što me deprimiralo je mi je pobjegao deset puta u deset minuta, a ja sam shvatio da imam 37 godina”, kazao je tadašnji igrač Milana, dodavši:

“Potom sam ga u desetoj minuti udario nogom i iscrpljen pao na zemlju, a pred očima sam vidio zvijezde. I odmah mi je stisnuo ruku da ustanem. To me je mentalno uništilo. Shvatate li? Bio sam na zemlji i kad sam dvije sekunde kasnije otvorio oči, vidio sam njegovo lice s ispruženom rukom za pomoć”, objasnio je slikovito Nesta.

Nesta se nakon nogometne karijere počeo baviti trenerskim poslom, a vodio je ekipe Miamija, Perugije i Frosinonea u kojem je u ožujku ove godine dobio otkaz.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!