NaslovnicaVijestiNEVJEROJATAN RAZLOG: Evo zašto Henrikh Mkhitaryan neće igrati protiv Chelseaja u finalu...

NEVJEROJATAN RAZLOG: Evo zašto Henrikh Mkhitaryan neće igrati protiv Chelseaja u finalu Europske lige!

Arsenal je dobio nadu da će možda čak i igrati u sljedećoj sezoni Lige prvaka. Sinoć su Topnici pobijedili Valenciju sa 4-2 u drugoj utakmici polufinala Europske lige kako bi pobijedili sa ukupnim rezultatom od 7-3, a Pierre-Emerick Aubameyang je postigao hat-trick na stadionu Mestalla.

Mkhitaryan neće igrati

Valencia je povela sa ranim golom Kevina Gameira da bi navijači Arsenala strahovali na najgore, sve dok Aubameynag i Alexandre Lacazette nisu postigli golove.

Gameiro je tada izjednačio na 2-2 prije nego što se ova utakmica pretvorila u Aubameyangov šou.

Još dva gola Gabonca su ispalila Arsenala u finale, gdje će se suočiti sa gradskim rivalima iz Premier lige Chelseajem u Bakuu, Azerbejdžan.

Chelsea je u drugoj polufinalnoj utakmici pobijedio Eintracht Frankfurta na penale i time su napravili dva engleska finala u Europi, po prvi put u povijesti, nakon što su Liverpool i Tottenham stigli u finale Lige prvaka.

Predviđanje prvaka Europske lige treba da se temelji na nedavnoj formi ova dva kluba, gdje je Chelsea blagi favorit sa koeficijentom od 2.25, dok je na pobjedu Arsenala koeficijent 3.10, što je i logično, s obzirom da je Chelsea bio u nešto boljoj formi ove sezone, a osigurali su i Ligu prvaka sljedeće sezone. Međutim, vrijednost je na Arsenalu kojem je ovo posljednja šansa da se plasira u Ligu prvaka.

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Arsenal je bio jadan u Premier ligi i trebat će im čudo ovog vikenda da završe u top četiri iznad Spursa. Ni Chelsea nije bio mnogo bolji, ali su uspjeli osigurati Ligu prvak.

Unai Emery će već imati ideju o startnoj postavi u Bakuu, iako bi mogao biti bez Henrikha Mkhitaryana.

Kako je izvijestio Daily Mail, Mkhitaryan bi mogao propustiti finale Europske lige zbog međunaordnih sukoba između Armenije i Azerbejdžana.

Mkhitaryan je prethodno morao propustiti utakmice u Azerbejdžanu zbog diplomatskih razloga, kao što je bilo putovanje Borussije Dortmund koja je igrala protiv Gabale u 2015. godini.

On također nije igrao za Arsenal protiv Qarabaga tijekom grupne faze ove sezone nakon što su se Topnici odlučili protiv pokušaja dobivanja međunarodnog odobrenja.

Mkhitaryan može podnijeti zahtjev za vizu, a UEFA je ranije izjavila da će poduprijeti njegov zahtjev, ali bi 30-godišnjak koji putuje u Baku izazvao zabrinutost za sigurnost.

Arsenal se sada suočava sa velikom dilemom, jer procjenjuju što bi bilo najbolje rješenje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!