NaslovnicaVijestiNEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Andy Carroll u pregovorima sa velikim klubom iz...

NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Andy Carroll u pregovorima sa velikim klubom iz Premier lige

Nogomet nije osobito jednostavan za Andy Carrolla u posljednjih godinu dana. Prije njegovog gola protiv West Broma, West Hamov napadač je bio bez postignutog gola u najviše utakmica do sada u ovih devet godina, gdje nije postigao gol u 14 utakmica.

NEVJEROJATAN TRANSFER

Nitko nikada neće sumnjati u njegovu sposobnost i utjecaj na igru zbog njegove velike snage u skoku, ali u novije vrijeme njegov robusni stil je više bio prepreka za West Ham.

Ali protiv West Broma, bio je blizu svoje najbolje forme, terorizirajući njihovu obranu i postižući dva vrlo lijepa gola.

Ako mogne naći neku dosljednu formu, bivši Newcastleov i Liverpoolov igrač je bi svakako mogao da dobije mjesto u momčadi Engleske, kao ‘Plan B’.

[su_no1forfootball]

A sada izgleda da bi Caroll mogao biti uključen u jedan od nevjerojatnih transfera u siječnju, navode izvještaji iz Engleske.

Iznenađujuće. Chelsea je stupio u pregovore sa napadačem West Hama, a Antonio Conte očajnički želi pronaći zamjenu za Alvaro Moratu.

Prema Daily Mailu, početni razgovori su počeli sa Carrollom. Sada, ako posao bude završen, male su vjerojatnoće da će navijači Chelseaja biti oduševljeni idejom o tome kako trenutni napadač West Hama vodi njihovu napadačku liniju.

Glavna kritika Morate u novijim utakmicama je bila nedostatak sposobnosti u finišu, sa čime se i Carroll u ovom trenutku bori.

Također, Conte još uvijek ima Michy Batshuayija u svojim redovima, igraču kojem bi definitivno trebao dati još jednu priliku da se dokaže, osobito ako je Carroll potencijalna zamjena.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Čitav ovaj izvještaj se čini još nevjerojatnijim zbog toga što je Conte odlučio da proda Costu na ljeto, igrač koji ima sposobnosti svjetske klase.

Talijan je kritizirao odbor zbog nedostatka ulaganja, jer su osvojili Premier ligu, ali ako je Carroll igrač kojeg on želi, možda bi se njegove metode trebale preispitati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!