NaslovnicaVijestiNevjerojatne stvari koje je Jorge Sampaoli rekao za Lionel Messija u svojoj...

Nevjerojatne stvari koje je Jorge Sampaoli rekao za Lionel Messija u svojoj novoj knjizi

Argentina će željeti da nastavi igrati kao protiv Italije u petak gdje su pobijedili sa 2-0, kada budu putovali u Madrid kako bi se sastali sa Španjolskom u utakmici koja će sigurno biti prepuna zvijezda.

Nevjerojatne stvari

Pobijedili su talijane sa golovima Ever Banege i Manuel Lanzinija, ali to su učinili bez svog talisamana i najboljeg strijelca svih vremena Lionel Messija.

Messi je do sada bio u nevjerojatnoj formi za Barcelonu ove sezone, ali je presjedio na tribinama u pobjedi Argentine protiv Italije u Manchesteru nakon što je otkrio da je igrao sa problemom mišića.

Peterostruki dobitnik Zlatne lopte trenirao je prije susreta sa Španjolskom, a menadžer Jorge Sampaoli zasigurno će se nadati da će njegov glavni igrač biti na raspolaganju za ovu utakmicu.

[su_live_koeficijenti]

Menadžer Argentine napisao je knjigu, a pred njenu promociju u travnju, otkrio je neke iznimne komentare o Messiju u toj knjizi.

Sampaolijeve riječi o Messiju su date Vivi, časopis Clarin i Argentinac se otvorio o tome kako osjeća veliki pritisak pod kojim je njegov kapetan pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

“Messi ima revolver prislonjen na glavu zvani Svjetsko prvenstvo”. Sampaoli, koji je vodio Čile do Copa Amerike 2015, objasnio je za Marcu.

“A ako ga ne osvoji, on će biti upucan i ubijen. Kao rezultat, on ne može uživati u svom talentu. Čini mi se da negativnost koja okružuje međunarodni nogomet šteti Messiju.”

Glavna stvar koju kritičari imaju na Messije je da nikada nije osvojio veliki turnir sa svojom zemljom, dok je Cristiano Ronaldo pomogao Portugalu da osvoji Euro 2016.

Uprkos činjenici da je mali mađioničar vodio Argentinu do finala Svjetskog prvenstva, dva uzastopna finala Copa Amerike i Olimpijski uspjeh u 2008. godini, on nije uspio osvojiti niti jedno prestižno natjecanje.

[su_watch_live_football]

Sampaoili je nastavio hvaliti Messija, ali je zanimljivo sugerirao i da se osjeća da ima manje menadžerske kontrole zbog čiste nogometne veličine 30-godišnjaka.

“U ovom trenutku osjećam da sam trenirao najboljeg igrača u povijesti”, dodao je 58-godišnjak. Ovo je tip igrača koji je već deset godina ostao najbolji na svijetu.”

“Teško je preuzeti razinu kontrole kada vaš kapetan zna da je bolji od vas. On završava stvari kao nitko drugi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!