NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA CIFRA: Evo koliko novca Wolverhampton traži za senzaciju Premier lige Rubena...

NEVJEROVATNA CIFRA: Evo koliko novca Wolverhampton traži za senzaciju Premier lige Rubena Nevesa!

Novi engleski premierligaš Wolverhampton šokirao je nogometni svijet dovođenjem bivšeg veznjaka Porta Rubena Nevesa prošlog ljeta za samo 18 miliona eura.

Wolvesi odredili cijenu za Nevesa

Neves se tada smatrao jednim od najvećih talenata koje je portugalski velikan stvorio, te je mnoge iznenadila činjenica da se odlučio na dolazak u redove tadašnjeg drugoligaša. Ipak, on je sve impresionirao svojim nastupima u Championshipu prošle sezone, a sjajnim nastupima i u Premier ligi na početku ove sezone privukao je pažnju brojnih europskih velikana.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Sa dovođenjem 21-godišnjaka, koji je ranije ovog ljeta potpisao novi petogodišnji ugovor sa ‘Vukovima’, povezuju se Manchester United, Manchester City, kao i prvak Italije Juventus. Međutim, kako pišu engleske novine The Times, čelnici Wolvesa su poručili kako će Neves, u slučaju da ode iz kluba, oboriti rekord Premier lige kada su u pitanju transferi. I dok trenutni rekord drži Paul Pogba, koji se vratio u Manchester United iz ‘Stare dame’ prije dvije godine za 105 miliona eura, Wolverhampton za svog dragulja traži nevjerovatnih 120 miliona eura.

Portugalski reprezentativac je prošle sezone u Championshipu, koje je njegov klub osvojio sa čak 99 bodova, na ukupno 42 utakmice postigao šest golova i podijelio jednu asistenciju, te je izabran u timu sezone. Sa sjajnim nastupima je nastavio i ove sezone, u kojoj je već postigao sjajan gol iz slobodnog udarca protiv Evertona prošlog mjeseca, te nema sumnje kako bi već sljedeće sezone mogao preseliti u neki od najvećih klubova na svijetu.

Nakon utakmice u subotu između Wolverhamptona i Manchester Uniteda, na kojoj su gosti uspjeli osvojiti bod, Jose Mourinho je uputio pohvale na račun svoga sunarodnjaka. Naime, 55-godišnjak je izjavio: “Ruben Neves i Joao Moutinho su tipovi igrača koji vole gristi za svaku loptu, koji vole raditi presing. Ne daju vam vremena da zadržite loptu, da se okrenete.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!