NaslovnicaVijestiNevjerovatne brojke: Air Jordan plaća PSG-u pravo bogatstvo!

Nevjerovatne brojke: Air Jordan plaća PSG-u pravo bogatstvo!

Paris Saint-Germain sklopio je posao sa brendom opreme legendarnog košarkaša, a Air Jordan plaća PSG-u pravo bogatstvo za prepoznatljivi Jumpman logo na grudima.

Paris Saint-Germain je zaključio novi veliki posao s proizvođačem sportske opreme Nikeom, a novost je u tome da će PSG u tri naredne sezone Lige prvaka koristiti odjeću i obuću Jordan Brand, košarkaške legende Michaela Jordana.

Jumpman-logo, koji je u modnome svijetu već kultni, na svojim će dresovima nositi Neymar, Kylian Mbappé i druge zvijezde pariškog kluba, čime počinje nova era suradnje s kompanijom Nike. Ovaj posao donijet će PSG-u 200 milijuna eura u naredne tri godine, a bit će to prvi put da Jordan Brand odijeva neki nogometni klub.

Najbolji košarkaš svih vremena sa svojom je markom do sada bio prisutan u košarci (primjerice, francuska reprezentacija) i američkom footballu (University of Michigan i drugi). Jordan Brand je dio Nikea, najveće svjetske korporacije za proizvodnju sportske opreme, a obje strane u ovom poslu računaju da će dresovi, obuća, kape, trenirke i druga oprema s imenima i brojevima PSG-a biti zanimljiva i onima koji nisu nužno fanovi pariškog kluba.

Ovaj ugovor s Jordan Brandom pomoći će PSG-u također u zadovoljavanju kriterija fair playa, koji je bio narušen nakon što je predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi prošloga ljeta doveo Neymara (222 milijuna) i Mbappéa (180 milijuna eura). “Uvijek sam govorio kako se nitko ne treba brinuti, jer će naši prihodi i dalje rasti”, izjavio je Al-Khelaifi tim povodom.

[su_champions_league]

I dok se gazda raduje financijskoj sigurnosti, igrači će zasigurno imati i dobar osjećaj u novoj opremi, čijem se dizajnu i eleganciji uistinu nema što dodati. “Za mene ova marka znači magiju. Ona ide savršeno uz PSG i Ligu prvaka. Ali, ujedno je i velika odgovornost nositi na grudima Jordans Namen znak”, kazao je Neymar.

I sam Michael Jordan oglasio se povodom ovog važnog posla. “I PSG i Jordan Brand znače sport i stil. S Jumpmanom na grudima zajednički činimo jednu strastvenu zajednicu”, kazao je Jordan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!