NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Jeste li vidjeli ponudu za Cristiana Ronalda?

NEVJEROVATNO: Jeste li vidjeli ponudu za Cristiana Ronalda?

Kako prenose mediji iz Španije Real Madrid je odbio nevjerovatnih 150.000.000 eura za Cristiana Ronalda.

Cristiana Ronalda

Naime, posljednji dan prijelaznog roka Paris Saint Germain je pokušao dovesti reprezentativca Portugala Cristiana Ronalda i time pokušao oboriti rekord za transfer nekog igrača.

A kako prenose mediji s otoka Manchester United je još uvijek zaintereosevan da vrati svog bivšeg igrača, te da će sljedeće ljeto pokušati svim silama vratiti Ronalda na Old Trafford.

Cristianu Ronaldu ugovor s Real Madridom ističe 2018. godine, a postoje mnoge špekulacije da bi karijeru mogao nastaviti u MLS ligi..

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!