NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO! Kako je Harry Kane od siromašnog Afrikanca napravio milionera

NEVJEROVATNO! Kako je Harry Kane od siromašnog Afrikanca napravio milionera

Sport je zaista nevjerojatan, nogomet posebno, a još više je nevjerovatna sreća. Naravno, Tottenhamov Harry Kane nije znao da je to učinio, ali on je za djelić sekunde od siromašnog Kenijca napravio bogataša i vjerovatno najsretnijeg čovjeka na svijetu u tom trenutku.

Kako je Harry Kane

Harry Kaneov gol protiv Liverpoola u 95. minuti kojeg je postigao iz jedanaesterca za izjednačenje rezultata na 2: 2, donio je Kenijcu Gordonu Paulu Ogadi mnogo novca. Ogada je uplatio  listić na kladionici od 17 parova, a njegov ulog iznosio je svega 0,81 eura ili 100 kenijskih šilinga. Za sve pogođene utakmice dobio je nevjerojatnih 230 milijuna šilinga ( valuta u Keniji) ili 1,863 milijuna eura.

>> Četiri igrača koje bi Manchester United trebao prodati na ljetnom prijelaznom roku

Situacija je bila sledeća. Nakon što je pogodio svih 16 utakmica, Ogada je čekao samo još jedan par i toutakmicu između Liverpoola i Tottenhama, na kojem je odigrao da će biti neriješen rezultat. Možete zamisliti kako se loše osjećao kad je Kane prvi put iskoristiti najstrožiju kaznu u 85. minutu, a onda je Salah zabio za Liverpool i doveo ih u vodstvo.

[su_bonus]

Kada je sve izgledalo izgubljeno, dosuđen je još jedan penal za Tottenham u 95. minuti utakmice. Loptu je ponovno uzeo Kane i naravno pogodio.Pored boda koji je donio ekipi, sretnom Kenijcu je stavio gotovo dva milijuna eura u džep. Nakon utakmice Kane je izjavio da se ne možete nadati da će promašiti dva jedanaesterca u tako kratkom razmaku, ali možete zamisliti kako je bilo Ogadi kada je vidio da Kane ponovo izvodi penal…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!