NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Navijači Manchester Uniteda zahtijevaju da se uruči otkaz Mourinhu zbog izjave...

NEVJEROVATNO: Navijači Manchester Uniteda zahtijevaju da se uruči otkaz Mourinhu zbog izjave o Valenciji!

Očito je kako ne ide sve po planu ovog ljeta za trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha, koji je ponovo navukao bijes navijača kluba.

Navijači žele Mourinhov odlazak

Naime, nakon poraza na prijateljskoj utakmici protiv Liverpoola rezultatom 4-1 u subotu, portugalski stručnjak je kritikovao zvijezde svog tima Antonija Valenciju i Anthonyja Martiala, što je jako naljutilo navijače.

[su_bet365_100bonus]

Martial je nastupio u prve dvije utakmice ‘Crvenih vragova’ na američkoj turneji, nakon čega je dobio dozvolu od kluba da napusti pripreme i da prisustvuje rođenju svog drugog djeteta. S druge strane, njegov suigrač Valencia se vratio u klub u lošem fizičkom stanju, što je razočaralo Josea Mourinha.

Portugalac je za MUTV rekao: “Antonio Valencia se vratio sa odmora, koji je bio predug za njega. Vratio se u jako lošem fizičkom stanju, a onda je pretrpio i povredu. Anthony Martial je dobio dijete. Rođena je nova beba, prelijepa beba, puna zdravlja hvala Bogu, ali trebao bi biti ovdje, ali je otišao. Tako da imamo Alexisa Sancheza i Juana Matu koji moraju igrati svaku minutu svake utakmice, a sada nas očekuju utakmice protiv Real Madrida i Bayern Munchena.”

[su_bet365_koeficijenti]

O ovoj izjavi su raspravljali sinoć u ESPN studiju, gdje su optižili Mourinha zbog konstantnih kritika na račun sopstvenih igrača. Taj video je postavljen na youtube, gdje su navijači Manchester Uniteda iznijeli isto mišljenje, i pisali komentare poput ‘Jose je sramota kluba i trebao bi dobiti otkaz’, ‘On je prevara i uništi svaki tim u koji ode’, te ‘Mourinho je depresivan i iživljava se na svojim igračima, mora dobiti otkaz’.

Međutim, nisu samo navijači i novinari ti koji kritikuju Josea Mourinha, već i legendarni bivši veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes, koji je prije par dana izjavio: “Mourinho mi ne izgleda sretno. Timu su važniji rezultati od načina igre, i vjerovatno je zadovoljan tim stavom. Međutim, da je Guardiola trener Manchester Uniteda mrzio bi ono što se tamo trenutno događa i promijenio bi stvari. Prošla sezona je bila razočaravajuća. Svaka sezona u kojoj Manchester United ne osvoji ništa je katastrofa.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!