NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Paul Scholes kritikovao Paula Pogbu, Mino Raiola ga napao!

NEVJEROVATNO: Paul Scholes kritikovao Paula Pogbu, Mino Raiola ga napao!

Mino Raiola je žestoko isprovocirao legendarnog Paula Scholesa, nakon što je bivši veznjak Manchester Uniteda kritikovao njegovog klijenta Paula Pogbu nakon poraza ‘Crvenih vragova’ protiv Brighton & Hove Albiona u nedjelju.

Raiola napao Scholesa

Rezultat je na kraju glasio 3-2 za domaćina, a golove su postizali Murray, Duffy i Groos, dok su se za goste na listu strijelaca upisali Romelu Lukaku, te upravo Paul Pogba.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Scholes je nakon utakmice izjavio: “U Manchester Unitedu nedostaje pravi lider. Mislili smo kako je Paul Pogba možda idealan kandidat za tu poziciju, ali on to nije. Odigrao je još jednu jako lošu utakmicu, previše je nekonzistentan. Njegova dodavanja su bila loša, nekad je prejako dodavao, nekad preslabo, često je gubio posjed nad loptom.”

Međutim, odgovor Pogbinog agenta Mine Raiole je stigao vrlo brzo. Naime, on je na svom službenom twitter profilu napisao: “Neki ljudi moraju pričati zbog straha da će možda biti zaboravljeni. Paul Scholes ne bi prepoznao lidera čak ni da stoji ispred Sir Winstona Churchilla. Trebao bi postati sportski direktor kluba i savjetovati Eda Woodwarda da proda Pogbu. Imao bih besane noći da mu pronađem novi klub.”

[su_bet365_koeficijenti]

Bivši suigrač i prijatelj Paula Scholesa Gary Neville ubrzo je stao u njegovu obranu, napisavši kako bi Pogba trebao poručiti svom agentu da prestane potpaljivati vatru. Rekao je: “Nadam se da će Paul Pogba savjetovati svog agenta i ‘začepiti’ mu usta.”

Francuski reprezentativac se u posljednjih nekoliko tjedana povezivao sa prelaskom u Barcelonu, ali do tog transfera po svemu sudeći neće doći. Jose Mourinho mu je pokazao koliko računa na njegove usluge ove sezone i time što mu je dodijelio kapitensku traku u prve dvije službene utakmice u sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!