NaslovnicaVijestiNewcastle bi mogao biti kažnjen od strane UEFA-e zbog bizarnog razloga

Newcastle bi mogao biti kažnjen od strane UEFA-e zbog bizarnog razloga

U 18:45 sati Newcastle će gostovati kod Milana u prvom kolu Lige prvaka. Prije utakmice menadžer Eddie Howe trebao je održati planiranu konferenciju za medije, no to se nije dogodilo.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tijekom press konferencije posada Newcastlea bila je na letu iznad Francuske i njihov je let kasnio dva sata i 15 minuta. Englezi su zbog toga zakasnili na press konferenciju, a UEFA im je zabranila trening na San Siru, iako je to običaj uoči utakmice.

Newcastle je prekršio članak 73. UEFA-inog pravilnika i nije imao vremena za novinare. UEFA nije bila obaviještena o tom događaju i sada engleski klub čeka kazna. U ovoj grupi igraju i PSG i Borussia Dortmund, čiji je susret u Parizu planiran za 21 sat.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!