NaslovnicaVijestiNewcastle dobiva novog vlasnika: Stigla ponuda od 300 milijuna funti

Newcastle dobiva novog vlasnika: Stigla ponuda od 300 milijuna funti

U vijestima koje će doći kao razočarenje mnogima od vas (uključujući i mene) koji su zaista htjeli da Vince McMahon kupi Newcastle United, čini se da će netko tko nije vlasnik WWE-a kupiti Svrake.

Newcastle dobiva

Kružile su glasine da je McMahon bio zainteresiran za kupnju kluba sa St. James Parka prije nekoliko godina, ali sada se čini da će financijer Amanda Staveley postati novi vlasnik Svraka, nakon što je ponudila 300 milijuna funti.

[su_premierleague]

Sky Sports izvješćuje da su PCP Capital Partners gospođice Staveley tijekom vikenda poslali ponudu, iako ne postoji riječ o tome da li je ponuda prihvaćena ili da li postoje druge zainteresirane stranke koje se pripremaju za vlastitu konkurentsku ponudu.

[su_bonus]

Ponuda gospođe Staveley je kombinacija njenih vlastitih dionica i novca od investitora, od kojih su neke na Bliskom Istoku.

Trenutni vlasnik Mike Ashley želi postići dogovor za klub do Božića, a sportski tajkun je stavio Newcastle United na prodaju prošlog mjeseca, nakon što je imao težak odnos sa navijačima kluba od preuzimanja u 2008. godini, nakon što je kupio klub za 240 milijuna funti.

[su_watch_live_football]

Vjeruje se da bi, ukoliko gospođa Staveley preuzme klub, da će značajan iznos novca biti uručen menadžeru Rafa Benitezu kako bi pojačao svoju momčad u zimskom prijelaznom roku, dok ga Ashley, to jest sadašnji vlasnik nije podupirao tijekom ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!