NaslovnicaVijestiNewcastle ima plan kako zadržati Beniteza ako ispadnu iz Premier lige

Newcastle ima plan kako zadržati Beniteza ako ispadnu iz Premier lige

Newcastle ima plan kako zadržati Beniteza ako ispadnu iz Premier lige. Newcastle je spreman platiti 5 milijuna funti Rafi Benitezu samo da ostane bez obzira da li će klub ispasti iz Premier lige.

Newcastle ima plan

Svrake bi večeras mogle ispasti iz lige, ukoliko Sunderland pobijedi Evertone, gdje bi se onda aktivirala raskid klauzula u trogodišnjem ugovoru Beniteza na St. James Parku. Međutim, sada izgleda ima nekih naznaka da bi Španac možda bio i spreman da ostane kako bi vodio klub u Championshipu.

Unatoč tome što bi izgubili 100milijuna funti, Newcastle ne želi da izgubi Beniteza i planirali su otvoriti pregovore u pokušaju da ga nagovore da ostane.

Izvršni direktor Lee Charnley zna da će se morati boriti za Beniteza ako Newcastle bude igrao u drugoj ligi sljedeće sezone.

Benitez vjerovatno neće biti zagrijan da bude trener španjolske reprezentacije, što bi ga učinilo slobodnim nakon Europskog prvenstva, a Newcastle je zabrinut da će, ukoliko Roberto Martinez napusti Everton, to biti veliko iskušenje za Rafu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Benitezova obiteljska kuća nalazi se na Wirralu i uprkos njegovoj privrženosti Liverpoolu, tu je podrška i sa Goodison Parka, dok bi Rafa bio zainteresovan za preuzimanje Evertona, bez obzira što ih je nazvao ‘malim klubom’ prije devet godina.

Njegova prednost je, međutim vodstvo Newcastle-a u Premier ligi sljedeće sezone, iako i Benitez i hijerarhija kluba prihvata izglede koji su protiv opstanka.

Bivši Newcastle-ov veznjak Didi Hamann vjeruje da Benitez neće automatski pokrenuti raskidnu klauzulu u svom ugovoru ukoliko klub ispadne iz lige.

“Očito da on treba težiti za svojim opcijama, ali ako postoji i jedan klub sa kojim će otići u Championship, onda je to Newcastle.”

“On je vidio sve u nekoliko tjedana koliko je bio tamo, vidio je da ima potencijala i da je to fantastičan klub.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!