NaslovnicaVijestiNewcastle poslao ponudu od 100 milijuna eura za zvijezdu Serije A!

Newcastle poslao ponudu od 100 milijuna eura za zvijezdu Serije A!

Newcastle United je navodno poslao ponudu od oko 100 milijuna eura za Fiorentininog Dušana Vlahovića. Talijanski Calciomercato prenosi tvrdnje novinara Filippa Grassija da je Newcastle poslao troznamenkastu ponudu Fiorentini za napadača, što bi klubu iz Firence bilo teško odbiti.

No, unatoč ogromnoj ponudi, nejasno je da li će sprski reprezentativac biti voljan preći u Newcastle. Svrae su još uvijek u bitci za opstanak, jer su ostvarili samo jednu pobjedu u prvih 17 utakmica ove sezone u Premier ligi i trenutno zauzimaju 19. mjesto na tabeli.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vlahoviću ne nedostaje zainteresiranih klubova, nakon što je za Violu postigao 17 golova u 19 nastupa na svim natjecanjima.

Impresivan je napadač i za Srbiju, s rekordom od sedam golova u 14 nastupa za svoju reprezentaciju.

Ta je forma izazvala zainteresiranost kolega iz Premier lige, Arsenala, dok se priča da i Juventus prati zvijezdu Fiorentine.

Prelasci u ta dva kluba nedvojbeno bi bili atraktivnije destinacije, osim ako hijerarhija Newcastlea ne proda svoj dugoročni projekt Vlahoviću.

Ako nekako uspiju osigurati njegov potpis, onda bi to bilo ogromno pojačlanje za klub sa St. James Parka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!