NaslovnicaVijestiNewcastle u pregovorima sa prvim velikim pojačanjem!

Newcastle u pregovorima sa prvim velikim pojačanjem!

Newcastle United navodno pregovara o tome da Philippe Coutinho postane prvi veliki igrač nakon preuzimanja kluba od 305 milijuna funti.

Newcastle u pregovorima

U četvrtak se tisuće navijača Newcastlea okupilo ispred St. James Parka kako bi proslavili prodaju kluba konzorciju kojeg podržava Fond za javna ulaganja Saudijske Arabije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sa svježim sredstvima koja ih svrstavaju među najbogatije nogometne klubove na svijetu, čini se da će donijeti neke vrlo zanimljive i ambiciozne aktivnosti na transfer tržištu iz Newcastlea.

Sada su u pregovorima sa Barcelonom za dovođenje Philippea Coutinha, a navodno su bili i prije, samo što je preuzimanje Newcastlea bilo odgođeno. Navodno je bivši igrač Liverpoola itekako otvoren za povratak u Premier ligu.

Iako je njegova forma drastično pala posljednjih godina, dovođenje Coutinha bi bila velika izjava namjere vlasnika Newcastlea koji nastoje podići svoj novi klub u velike visine.

Barcelona je postigla svoj rekordni potpis u siječnju 2018. kada su ga doveli iz Liverpoola u ugovoru vrijednom 142 milijuna funti.

Prema Barcinom mišljenju, njegova trenutna vrijednost iznosi 42.4 milijuna funti.

Brazilski reprezentativac bio je itekako dostupan za transfer na ljetnom prijelaznom roku, ali je na kraju ostao u Barceloni, započevši tri utakmice za klub u La Ligi do sada ove sezone.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!