NaslovnicaVijestiNewcastle United dovodi zvijezdu Real Madrida u siječnju. On će spasiti klub...

Newcastle United dovodi zvijezdu Real Madrida u siječnju. On će spasiti klub od ispadanja.

Newcastle United priprema senzacionalan transfer za zvijezdu Real Madrida Edena Hazarda, budući da se novi najbogatiji klub Premier lige sprema pokazati finansijske mišiće.

Newcastle United dovodi

Iako će novi vlasnici uvijek imati visoke dugoročne ambicije, novo izvješće Sporta navodi da bi transfer Hazarda, vjerojatno u siječnju, u početku bio pokušaj izbjegavnja ispadanja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hazard se mučio otkako je 2019. stigao u španjolsku prijestolnicu za 100 milijuna funti. Učestale ozljede i opći pad forme momčadi također su djelovali na PFA bivšeg igrača godine.

Od povratka Carla Ancelottija ove sezone, Hazard je uglavnom bio izostavljen, gdje su mladi igrači poput Vinicius Juniora i Marca Asensija zauzeli njegovo mjesto.

Dovođenje 30-godišnjaka na St. James Park bila bi ogromna izjava namjere nove vlasničke grupe pod vodstvom Saudijske Arabije, koja je ukupno vrijedna 320 milijardi funti.

Hazarda su prije povezivali sa povratkom u Chelsea, sa sadašnjim trenerom Plavaca, Thomasom Tuchelom za kojeg se smatralo da je veliki obožavatelj belgijskog reprezentativca.

Dok Chelsea ima očitu prednost u utrci, s obzirom na njegovu lojalnost klubu i privlačnost europskog nogometa, Newcastle će – barem u teoriji – moći preskočiti bilo koju njihovu financijsku ponudu.

Hazard je napustio Chelsea nakon osvajanja Premiier lige, FA kupa i Europske lige, te nakon što je postigao 110 golova za klub.

Newcastleova hitna potreba za Belgijcem, u kombinaciji sa unosnim plaćama koje mogu ponuditi, može biti dovoljna da uvjeri igrača da pređe na St. James Park.

Španjolsko izdanje Sport također tvrdi da se krilni igrač Reala više ne uklapa u planove menadžera Ancelottija.

Budući da je njegov odlazak možda neizbježan, najveće je pitanje gdje će završiti, jer Newcastle sigurno neće biti jedina zainteresirana strana ako Hazarda stavi na raspolaganje velikan La Lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!