NaslovnicaVijestiNeymar: Govorio sam Gerardu Piqueu da ne radi to!

Neymar: Govorio sam Gerardu Piqueu da ne radi to!

Neymar je danas i službeno predstavljen kao novi igrač Paris Saint Germaina, u kojem će sljedeće sezone nositi dres sa brojem deset.

Neymar upozoravao Piquea

Francuski klub je aktivirao njegovu otkupnu klauzulu plativši Barceloni čak 222 miliona eura u utorak. 25-godišnji Brazilac je osvojio sedam trofeja tokom četiri sezone provedene na Camp Nouu, uključujući jednu Ligu prvaka, te dvije La Lige.

“Osvojio sam sve što igrač može osvojiti”, rekao je Neymar na predstavljanju, a u francuskoj prijestolnici će zarađivati oko 40 miliona eura godišnje.

“Vrlo, vrlo sam sretan, hvala gospodinu predsjedniku na ovom novom izazovu. Sretan sam što sam stigao u Pariz, u PSG, koji je sjajan klub u prelijepom gradu. Ne mogu opisati ono što osjećam u srcu.”

“Radujem se treniranju sa svojim novim suigračima, igranju utakmica i postizanju ciljeva koje imam. Želio sam veći izazov i donio sam ovu odluku. Zbog toga sam ovdje, zato želim dati sve od sebe da pomognem klubu da osvoji trofeje.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Imam puno prijateljstva i poštovanja prema navijačima Barcelone i vrlo sam sretan što sam tamo proveo četiri godine. Napisao sam svoje poglavlje u tom klubu osvojivši trofeje i pomogavši timu na najbolji mogući način. Hvala navijačima Barcelone za sve.”

Neymar je, upitan da objasni Piqueovu objavu na društvenim mrežama, kada je postavio fotografiju Neymara i njega uz opis da Brazilac ostaje u klubu, odgovorio:

“Pique i ja smo bili na večeri i on je postavio tu fotografiju. Zabavljali smo se, rekao sam mu da ne stavlja taj opis da ostajem. Govorio sam mu da ne radi to jer tada još nisam donio svoju odluku. Razmišljao sam o ostanku a on se našalio objavivši to. On je jedan od mojih bliskih prijatelja, želim mu sve najbolje.”

[su_no1forfootball]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!