NaslovnicaVijestiNEYMAR IDE U BARCELONU? Messi se umiješao - ovo će biti ključni...

NEYMAR IDE U BARCELONU? Messi se umiješao – ovo će biti ključni faktor njegove odluke!

Barcelonina zvijezda Lionel Messi je navodno nazvao Neymara u namjeri da ga uvjeri da se vrati na Nou Camp umjesto prelaska na Bernabeu.

NEYMAR IDE

Kao što je izvijestio Express, brazilski internacionalac je povezan sa povratkom u Španjolsku, a oba velikana iz La Lige su uparena sa interesom da ga dovedu iz PSG-a.

Vrijeme će reći gdje će 27-godišnjak završiti, iako se sada tvrdi da Messi daje svoj udio u tome, kako bi uvjerio svog bivšeg sigrača da ne pređe u ogorčenog rivala i umjesto toga po drugi put dođe u Barcu.

Liverpool – Chelsea: Najava finala UEFA Super kupa!

Neymar je prethodno uživao u odličnom vremenu sa katalonskim divovima, postigavši 105 golova i 76 asistencija u samo 186 nastupa, dok im je u tom periodu pomogao da osvoje čitav niz trofeja u smrtonosnom napadačkom triju, zajedno sa Luisom Suarezom i Messijem.

Kako bi ponovno pokrenuo tu magiju i uskratio Real Madridu šansu da dovede jednog od najboljih igrača na svijetu, Marca izvještava da ga je Messi osobno nazvao kako bi ga pokušao uvjeriti da se ne preseli u glavni grad i da umjesto toga dođe u Barcelonu.

Opet navodimo da će vrijeme pokazati da li je samo prijateljstvo ovog dvojca dovoljno da uvjeri Neymara da se vrati, pa bi to mogao biti ključni faktor u njegovom transferu.

Najava Premier League 2019/2020

Ipak, riječ je o donošenju ispravne odluke za sebe, jer će igranje uz Messija ili Eden Hazarda sigurno rezultirati nadmetanjem za glavne trofeje.

Kao što sugerira Marca u izvješću, možda je najveća prepreka u pregovorima sa Barcelonom nije uvjeriti Neymara u povratak, već umjesto toga dobiti zeleno svjetlo od PSG-a da mu omogući povratak u njegov bivši klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!