NaslovnicaVijestiNeymar: Kada je neko koga volite napadnut, kada neke stvari nisu tačne,...

Neymar: Kada je neko koga volite napadnut, kada neke stvari nisu tačne, to vas mnogo pogađa

Kada je neko koga volite napadnut, kada neke stvari nisu tačne, to vas mnogo pogađa, izjavio je Neymar. Barcelonina zvijezda će se pojaviti na sudu u utorak u sklopu pravne istrage o njegovom prelasku iz Santosa na Camp Nou, i on priznaje da ga taj proces muči.

Kada je neko koga volite napadnut

Neymar je priznao da ga pogađa to što vodi pravnu bitku odo svog transfera u Barcelonu.

23-godišnjak će na sudu u utorak da svjedoči o slučaju koje je iznijelo brazilsko investicijsko društvo DIS, koji tvrde da su pretrpjeli finansijsku štetu kada je Barca navodno uskratila pravu vrijednost igrača u 2013. godini.

Neymarovi roditelji su pozvani da svjedoče, zajedno sa bivšim predsjednikom Barcelone, Sandrom Rosellom i njegovim tadašnjim nasljednjikom i trenutnim predsjednikom Josep Maria Bartomeua, a svi oni bi trebali da negiraju te optužbe.

Brazilska zvijezda je priznao da su dugotrajna pravna istraživanja otežala njegovu koncentraciju kako bi se u potpunosti mogao koncentrirati na nogomet.

“Kada je to počelo utjecati na moju porodicu, počelo je i na mene pomalo. To vam počne smetati”, rekao je za Globo TV.

“Ali ja sam neko kome je Bog dao moć da budem fokusiran na ono što volim da radim, a to je da igram nogomet. Ja se koncentriram samo na ono što moram uraditi.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Moj otac samo želi da se fokusiram na igru i na loptu. Kada vidite da je neko koga volite napadnut, pati, kada neke stvari nisu istinite…to boli.”

“Kada pričate bez ikakvog znanja, govorite laži, morate prvo prezentirati dokaze.”

Neymarov otac je pozvao na brzo rješavanje stvari i priznaje da su malo ‘umorni’ od ovog postupka.

“Želimo da se ova situacija što brže okonča. Vrijeme je da kažemo ‘dobro je više'”, rekao je Neymarov otac na istom televizijskom intervju.

“Ako tužilac traži pažnju, on će je i dobiti. Mi želimo da ovo pitanje privedemo kraju, ali smo umorni i želimo da se ovo razjasni što prije moguće.”

“Ne postoji ništa protiv nas. Sudija nas je pozvao da bi saznao kako se transfer Neymara u Barcelonu dogodio. Ako smo napravili grešku, nema problema, ali da nas optužuju za utaju poreza, mislim da su prešli sve granice.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!