NaslovnicaVijestiNEYMAR NALJUTIO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što misli o tome gdje će njihov...

NEYMAR NALJUTIO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što misli o tome gdje će njihov tim završiti ove sezone u Premier ligi!

Liverpool je na nedavno održanom ždrijebu grupne faze Lige prvaka saznao svoje protivnike u ovosezonskom izdanju najelitnijeg europskog nogometnog takmičenja, a u pitanju su Paris Saint-Germain, Napoli i Crvena Zvezda.

Neymar naljutio navijače Liverpoola

Tim Jurgena Kloppa će svoju prvu utakmicu grupne faze odigrati na Anfieldu protiv francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, a taj susret je na rasporedu za dva tjedna.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Ova dva tima će se po svemu sudeći boriti za prvo mjesto u grupi, a zvijezda ‘Parižana’ Neymar jučer je dao zanimljivu izjavu kojom je isprovocirao ‘Redse’. Naime, on je na pitanje novinara kako će po njegovom mišljenju izgledati vrh tabele u Premier ligi na kraju sezone rekao: “Tko će osvojiti titulu? To je teško predvidjeti, ali Manchester City će biti prvak”, te nastavio: “Drugi će biti Manchester United, treći Chelsea, a četvrti Tottenham Hotspur.”

On je ovom izjavom naljutio navijače Liverpoola, čiji tim je trenutno nakon četiri odigrana kola u novoj sezoni na prvom mjestu sa 12 osvojenih bodova. ‘Redsi’ su u prvom kolu slavili protiv West Ham Uniteda (4-0), zatim u drugom kolu protiv Crystal Palacea (2-0), u trećem protiv Brighton & Hove Albiona (1-0), te protiv Leicester Cityja proteklog vikenda.

Za razliku od Neymara, trener Liverpoola Jurgen Klopp ne potcjenjuje najvećeg rivala u grupnoj fazi Lige prvaka ove sezone. Naime, on je pohvalio Tuchelov tim, te priznao kako neće biti lako osvojiti prvo mjesto u grupi: “Očekivao sam tešku grupu, dobili smo tešku grupu, Liga prvaka je takva. PSG je jedan od najuzbudljivijih timova na svijetu i mislim da im je cilj osvojiti Ligu prvaka, tako da će to biti dvije zanimljive utakmice. Napoli smo pobijedili u predsezoni, ali naravno da će ove dvije utakmice biti sasvim drugačiji izazovi. Bio sam u Napulju s Dortmundom i znam kakva je tamo atmosfera. Protiv Crvene Zvezde će atmosfera također biti vrlo intenzivna .”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!