NaslovnicaVijestiNeymar poslao poruku Lionelu Messiju nakon ždrijeba za osminu finala Lige prvaka

Neymar poslao poruku Lionelu Messiju nakon ždrijeba za osminu finala Lige prvaka

Zvijezda Paris Saint-Germaina i bivši igrač Barcelone Neymar poslao je poruku svom bivšem suigraču Lionelu Messiju nakon današnjeg ždrijeba za osminu finala Lige prvaka.

Neymar poslao poruku Lionelu Messiju

Paris Saint-Germain je smatran jednim od favorita za osvajanje ovog takmičenja, baš kao i Real Madrid, kojeg su izvukli u ždrijebu.

Barcelona je s druge strane izvukla Chelsea, sa kojim Katalonci imaju veliku povijest u ovom takmičenju, a Neymar se nada kako će zaigrati protiv svog bivšeg kluba u finalu takmičenja.

Neymar poslao poruku Lionelu Messiju

On i Lionel Messi su ostali u kontaktu i odlični su prijatelji, unatoč odlasku Brazilca iz Španjolske, a španjolske novine Diario Gol danas su objavile vijest kako je 25-godišnjak poslao poruku Argentincu nakon što je saznao protivnike u osmini finala najelitnijeg europskog takmičenja.

Naime, Neymar je obećao Lionelu Messiju kako će iz Lige prvaka izbaciti najvećeg Barcinog rivala Real Madrid.

Pored toga, on je poslao i poruku podrške Messiju i ostalim igračima Blaugrane, poručivši im kako mogu izbaciti prvaka Premier lige, te da se nada kako će se sresti u završnoj fazi takmičenja, možda i u finalu koje se igra u Kijevu.

On igra u nevjerovatnoj formi. U 18 nastupa u dresu Paris Saint-Germaina, postigao je 15 golova i podijelio devet asistencija, te je ubjedljivo najbolji igrač kluba ove sezone.

PSG je trenutno uvjerljivo vodeći u francuskom prvenstvu sa 44 osvojena boda iz 17 odigranih kola, te ima devet bodova više od drugoplasiranog Lyona. Trenutni prvak Monaco je trećeplasirani sa 35 osvojenih bodova.

Pred Neymarom i ostalim igračima Parižana je ogroman zadatak. Real Madrid posljednji put nije prošao osminu finala davne 2010. godine, kada ih je izbacio Lyon.

Od ostalih parova očekuje nas zanimljiv okršaj između Tottenham Hotspura i Juventusa, kao i između Manchester Uniteda i Seville.

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka – sezona 2017/18:

Tottenham Hotspur – Juventus
Manchester City – Basel
Liverpool – Porto
Manchester United – Sevilla
PSG – Real Madrid
Roma – Shakhtar Donetsk
Barcelona – Chelsea
Bešiktaš – Bayern Munchen


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!