NaslovnicaVijestiNeymar se nada dolasku Pogbe u Barcelonu

Neymar se nada dolasku Pogbe u Barcelonu

Neymar je otkrio da bi volio igrati za zvijezdom Juventusa Paulom Pogbom u dresu Barcelone.

Neymar se nada dolasku Pogbe u Barcelonu

Francuski veznjak je bio povezivan sa prelaskom na Camp Nouu pred početak ove sezone, ali se na kraju odlučio za ostanak u klubu iz Torina.

Neymar je igrao protiv Pogbe u Ligi prvaka prošle sezone i, upitan od strane novinara da li bi volio igrati s njim u istom timu, on je odgovorio: “Paul Pogba je igrač koji bi se dobro uklopio u Barceloni.”

“Ono što mi se sviđa kod Barcelone je da imamo fantastične igrače. Najbolji je Lionel Messi, a moj najbolji prijatelj u nogometu je Dani Alves.”

Neymar je također dodao da bi volio imati Pogbin dres u svojoj kolekciji.

“Volio bih imati Pogbin dres. On je mlad, sviđa mi se način na koji igra, kako se ponaša. Volio bih razmijeniti dres s njim.”

“Imam mnogo dresova koji mi mnogo znače. Moj prvi otkako se bavim profesionalno nogometom, prvi dres sa Barcelonom, imam mnogo dresova od svojih suigrača, kao i dresove mojih idola kao što su Robinho, Ronaldo i Ronaldinho. Robinho mi je idol iz djetinjstva, sviđala mi se njegova igra u Santosu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!