NaslovnicaVijestiNeymar uz suze otkrio: Za rođendan želim 'samo' ovo

Neymar uz suze otkrio: Za rođendan želim ‘samo’ ovo

Zvijezda PSG-a i brazilske reprezentacije proslavlja 27. rođendan, a što se tiče ‘poklona’ za rođendan, Neymar je imao samo ovu želju.

Nogometaš Paris Saint Germaina, Neymar danas proslavlja 27. rođendan, a saigračima je otkrio da bi želio ‘samo novu metatarzalnu kost’.

Brazilac je doživio povredu desnog stopala u utakmici protiv Strasbourga u Kupu Francuske 23. januara. Klub je potom saopštio da će Neymar morati da pauzira deset nedjelja, pošto je odlučeno da ne ide na operaciju.

“Ono što najviše želim za rođendan je nova metatarzalna kost”, poručio je najskuplji nogometaš svijeta.

“Želim da se vratim na teren i da radim ono što najviše volim, da igram fudbal. Teško je kada su vam štake neophodne sve vrijeme, svaki sportista zna kako je to”.

Inače, Neymaru je polomljena peta metatarzalna kost. Povreda je vrlo slična onoj koju je doživio prošle sezone, kada je umalo propustio Svjetsko prvenstvo.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!