NaslovnicaVijestiNeymarov novi ugovor u PSG-u ima 'tajnu klauzulu'

Neymarov novi ugovor u PSG-u ima ‘tajnu klauzulu’

Neymarov novi dugoročni ugovor sa aktualnim francuskim prvakom PSG-om uključuje ‘tajnu klauzulu’, prema zapanjujućim izvještajima.

29-godišnjeg brazilskog igrača povezivali su sa senzacionalnim povratkom u Barcelonu posljednjih sezona usred neizvjesnosti oko njegove budućnosti u glavnom gradu Francuske.

Međutim, Neymar je okončao svaku nadu u skori povratak na Camp Nou nakon što je ovaj mjesec sklopio novi dogovor i svoju budućnost vezao za PSG do 2025. godine.

Prema UOL-u, Neymarov ugovor sa PSG-om sadrži ‘mirovinsku klauzulu’ koja bi mu omogućila povratak u rodnu domovinu Brazil prije umirovljenja.

Brazilski mediji izvještavaju da PSG ima mogućnost produžiti ugovor sa bivšom zvijezdom Barcelone za 12 mjeseci, zadržavajući ga na Parku Prineva do 2026. godine.

UOL tvrdi da bi dogovor omogućio Neymaru da se vrati u Brazil 2026. godine i uživa u drugom boravku sa dječačkim klubom Santos prije umirovljenja.

Neymar je bio intrumentalan za PSG otkako je stigao u pariški klub u 2017. godini za 200 milijuna funti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!