NaslovnicaVijestiNEZADOVOLJNI MOURINHOM: Evo koga Martial i Pogba žele za novog trenera!

NEZADOVOLJNI MOURINHOM: Evo koga Martial i Pogba žele za novog trenera!

Prema pisanju engleskih medija, zvijezde Manchester Uniteda Paul Pogba i Anthony Martial nezadovoljni su načinom na koji tim vodi Jose Mourinho, te podržavaju mogući dolazak Zinedinea Zidanea na njegovu poziciju.

Pogba želi Zidanea u Manchesteru

Mourinho je pod velikim pritiskom u ovom trenutku, nakon što je pogoršao odnos sa čelnicima kluba, posebno sa Edom Woodwardom, tokom ovog ljetnog prelaznog roka, u kojem nije dobio pojačanja koja je zahtijevao.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Portugalski stručnjak je javno priznao kako nimalo nije zadovoljan nedolaskom novog centralnog defanzivca, a vodeće mete su bili Toby Alderweireld iz Tottenham Hotspura, i Harry Maguire iz Leicester Citya. Ipak, unatoč svoj drami koja okružuje Old Trafford, Mourinho i dalje ima podršku uprave kluba, koja mu je naredila da ‘Crveni vragovi’ ove sezone moraju završiti u top četiri u Premier ligi, ili će on dobiti otkaz.

U slučaju da dobije otkaz, njegov nasljednik bi po svemu sudeći trebao biti bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane. Naime, engleske novine The Telegraph danas pišu kako bi to podržali mnoge zvijezde kluba, a posebno Paul Pogba i Anthony Martial, koji su u jako lošim odnosima sa 55-godišnjakom.

Pogba i Mourinho su navodno već dugo vremena u svađi, nakon što ga je Portugalac krajem prošle sezone odlučio preseliti na klupu, što se francuskom reprezentativcu nimalo nije svidjelo. Pored toga, Jose je često i kritikovao njegove nastupe prošle sezone. S druge strane, slična situacija je i sa Martialom, koji je bio jako blizu odlaska sa Old Trafforda ovog ljeta. Naime, njegova minutaža se znatno smanjila nakon dolaska Alexisa Sancheza početkom godine, a također se posvađao sa Mourinhom tokom predsezonskih priprema, nakon što je napustio iste kako bi prisustvovao rođenju djeteta.

[su_bet365_koeficijenti]

Njih dvojica bi navodno voljeli surađivati sa Zidaneom, ne samo zbog toga što je ostvario velike uspjehe na klupi Real Madrida u proteklih nekoliko sezona, već i zbog toga što je njihov sunarodnjak. Zizou je prije dvije godine želio dovesti Pogbu na Santiago Bernabeu, ali on se odlučio na povratak u Manchester United. U vrijeme špekulacija o mogućem dolasku 25-godišnjaka Zidane je rekao: “Da li mi se sviđa Pogba? Naravno, on je jako dobar igrač i svaki klub želi dovesti najbolje igrače na svijetu, ali on je trenutno u Juventusu, a mi već imamo dovoljno igrača u timu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!