NaslovnicaVijestiNije ni čudo što je ostao! Da li je ovo glavni razlog...

Nije ni čudo što je ostao! Da li je ovo glavni razlog zbog kojeg Griezmann još uvijek igra za Atletico?

Izvrsni francuski napadač iza sebe ima burno ljeto. Nakon što je postao prvak svijeta sa Francuskom imao je ponudu Barcelone za nastavak karijere ali je ipak olučio ostati u glavom gradu Španije.

Griezmann objasnio

Transfer sapunica koja je trajala čitavo ljeto bila je ona oko transfera Griezmanna koji je ipak na kraju ostao u Madridu. Govorilo se kako su u Madridu Greizmannu predstaavili plan prema kojem će dovesti nekoliko zvučnih pojačanje te kako će graditi ekipu oko njega.

Ipak, razlog za ostanak u klubu je malo drugačiji. Prema njegovim riječima kapetan Diego Godin i trener Diego Simeone glavni su krivci što je ostao u Atleticu. Priča je imala svoj početak u zadnjem kolu prvenstva Španjolske, gdje je Griezmann glasno izviždan zbog stalnih glasine o transferu u Barcelonu, koje tada nije demantovao.

>> MATUIDI OTKRIO: Evo što je Cristiano Ronaldo uradio samo dan nakon pobjede Juventusa protiv Uniteda u Ligi prvaka!

“Simeone i Godin došli su meni nakon što mi je kapetan pisao da bi želio da se nađemo kod mene kući, zbog zvižduka nakon susreta u zadnjem kolu. Nisam imao pojma da će sa njim doći i Simeone. Bio sam iznenađen, pitao sam Simeonea što radi ovdje, što on želi od mene, a on je jednostavno rekao ‘ništa’.”

[su_bonus]

„Rekli su mi da su razgovarali i zanimalo ih je da li sam dobro. Trener mi je rekao da moram odmoriti i da odluke ne donosim odmah, da moram ostati mirne glave. Godin mi je savjetovao da razgovaram s porodicom i sa ljudima koji su mi bliski ali i da ne zaboravim šta značim za ovaj klub i za njega jer ima privilegiju da igra sa mnom.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen...

0
Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!