NaslovnicaVijestiNije bio prva opcija Mourinhu, ali ispostavio se kao pun pogodak

Nije bio prva opcija Mourinhu, ali ispostavio se kao pun pogodak

Jose Mourinho oduševljen je igrama krilnog napadača Stevena Bergwijna, koji je u zimskom prijelaznom roku iz PSV Eindhovena stigao u redove Spursa, za iznos od 30 miliona eura.

Nizozemac je u petak postigao gol u remiju (1:1) sa Manchester Unitedom i ukupno je upisao tri pogotka na osam mečeva.

“Dobar je igrač. Čestitke mom klubu jer inicijalno on nije bio prva opcija za mene, ali na kraju je to bila odlična odluka. On je nogometaš sa svijetlom budućnošću, više smo nego srećni. Prvi put otkad sam došao imam na raspolaganju šestoricu napadača za utakmicu“, kaže portugalski stručnjak.

Za okršaj sa West Hamom u utorak Mourinho će imati skoro cijeli tim na raspolaganju – Dele Alli se vraća poslije suspenzije, a Lucas Moura se oporavio od lakše ozljede.

“To je problem koji volim, da sam na slatkim mukama koga da odaberem. Dobra vijest jer su nam svi potrebni, neophodna nam je pobjeda nad West Hamom“, dodao je Mourinho.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!