NaslovnicaVijesti"Nismo znali šta da radimo kad je Jose Mourinho dobio otkaz"

“Nismo znali šta da radimo kad je Jose Mourinho dobio otkaz”

Krilni igrač Chelseaja Pedro otkrio je da njegovi suigrači i on nisu znali šta da rade nakon što su čuli da je Jose Mourinho dobio otkaz krajem prošle godine.

Nismo znali šta da radimo kad je Jose Mourinho

Mourinho je doveo Pedra iz Barcelone prošlog ljeta kao jedno od zvučnijih pojačanja, nakon što su sezonu ranije Plavci osvojili Premier ligu. Međutim, ove sezone slavili su u samo tri od prvih 12 odigranih utakmica u ligi, te je u decembru prošle godine Mourinho platio najveću cijenu za to.

Kao zamjena je doveden Guus Hiddink, a Pedro priznaje da je cijeli tim bio zabrinut nakon što je portugalski stručnjak dobio otkaz.

“Bila je to vrlo čudna godina za sve”, rekao je španjolski reprezentativac za Mundo Deportivo.

“Vrlo teška situacija. Zamislite to, dođete u klub i mislite da sve ide dobro, postignete gol na debiju, a onda odjednom krene ta negativna seria. Svima nam je pala forma i stvari su se naglo promijenile.”

“Šef je dobio otkaz, novi je došao, i svi smo bili nesigurni, nismo znali šta da radimo. Na kraju smo ipak počeli igrati bolje, ali ne onako kako smo zamišljali.”

Chelsea je nakon dolaska Hiddinka upisao 15 uzastopnih utakmica u ligi bez poraza do kraja sezone. U Ligi prvaka ih je izbacio Paris Saint Germain, dok su u FA Kupu izgubili protiv Evertona.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!