NaslovnicaVijestiNISU VIŠE PRIJATELJI: Messi ljut na suigrača, raskol u Barci?!

NISU VIŠE PRIJATELJI: Messi ljut na suigrača, raskol u Barci?!

Lionel Messi je navodno ljut na suigrača zbog loših rezultata, pa se u medijima provlače glasine kako je na pomolu raskol u Barci.

Barcelona nije uspjela da slavi na tri uzastopne utakmice španjolske La Lige. Remiji protiv Girone i Atheltica, kao i poraz od Leganesa pokazuju da Barca ima probleme i u odbrani i u napadu, a moguće je da je po srijedi i sukob zvijezda Lionela Messija i Gerarda Piquea.

Težak period je iza Barcelone, ali teži, vjerovatno, tek slijedi. Barca treba da igra u Ligi šampiona na Wembleyju sa Tottenhamom, pa sa Valencijom na Mestalli u La Ligi. U oktobru ih očekuju teški dueli sa Sevillom, Interom i Realom, pa je Kataloncima posljednje što je potrebno – razdor u klubu.

[su_champions_league]

Nedavna serija loših rezultata navodno je potpuno uništila odnos Lea Messija i Gerarda Piquea. U jednoj španjolskoj televizijskoj emisiji su objavljena saznanja da je Pique ljut na Messija jer ovaj uopšte ne govori za medije u Evropi već to samo čini kada ode u Argentinu.

Sa druge strane Messi je navodno jasno stavio do znanja Španjolcu da odbranu smatra krivom za loše rezultate. Argentinac tvrdi da odbrambena linija na čelu sa Piqueom ne pruža dovoljno protekcije Barcinom golu. Piquea vjerovatno i Messi vidi kao glavnog krivca za primljene golove jer je defanzivac zaista pravio kardinalne greške prilikom nekoliko golova ove sezone.

Takođe, poslije odlaska Andresa Inieste kapitensku traku je dobio Messi, a ne Pique što je možda dodatno razljutilo Katalonca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!