NaslovnicaVijestiNISU ZADOVOLJNI: Dvije zvijezde Chelseaja se posvađale sa Maurizijem Sarrijem na treningu!

NISU ZADOVOLJNI: Dvije zvijezde Chelseaja se posvađale sa Maurizijem Sarrijem na treningu!

Kako izvještavaju engleski mediji, dvije zvijezde Chelseaja su imale žustru raspravu sa trenerom Maurizijem Sarrijem na treningu ovog tjedna. Nakon što je njegov tim izgubio protiv gradskog rivala Arsenala u subotu rezultatom 2-0, on je javno kritizirao svoje igrače izjavivši kako ih je ‘jako teško motivirati’.

Azpilicueta se posvađao sa Sarrijem

Talijanski stručnjak je također izjavio kako njegovi igrači nikad neće biti poznati po svojim ‘borbenim karakteristikama’. Navodno, on ih je nastavio kritizirati i na treningu ovog tjedna, a kako navode novine The Times, to nisu htjeli trpjeti Azpilicueta i Willian, koji su mu se usprotivili.

U izvješću piše kako je Azpilicueta taj koji je započeo svađu sa Sarrijem na treningu u ponedjeljak, a u tome ga je podržao Willian, koji također nije bio zadovoljan javnim kritiziranjem njega i suigrača. Azpilicueta je u svojoj sedmoj sezoni na Stamford Bridgeu, te je bio kapiten u većini utakmica ove sezone.

Također se navodi kako je Sarri bio impresioniran njegovim stavom, te željom da stane u obranu suigrača, a zajedno sa ostatkom tima je odgovorio na njegove kritike pobjedom protiv Tottenhama u četvrtak, kojom su obezbijedili učešće u finalu Carabao kupa, gdje ih čeka trenutni prvak Premier lige Manchester City.

Cesar je ove sezone skupio 31 nastup u svim takmičenjima u dresu ‘Plavaca’, te pritom podijelio četiri asistencije. Otkako je stigao u klub prije šest godina iz Marseillea za devet miliona eura, španjolski reprezentativac je na ukupno 311 nastupa postigao osam golova, te podijelio 37 asistencija. Sa klubom iz zapadnog Londona je osvajao dva puta Premier ligu, te po jednom FA Kup, Liga kup i Europsku ligu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!