NaslovnicaVijestiNitko ne želi Harta: Everton se povukao iz utrke iz jednog razloga

Nitko ne želi Harta: Everton se povukao iz utrke iz jednog razloga

Nitko ne želi Harta. Prošle sezone, Joe Hart je smatran kao jedan od najboljih vratara u Premiershipu dok se približavao 10-godišnjici u Manchester Cityju.

Nitko ne želi

Međutim, njegova karijera je sada u limbu, nakon što je otkriveno da ga novi menadžer Građana Pep Guardiola očito ne želi u svom timu.

Guardiola se odlučio za Willy Caballeroa na prve dvije utakmice Građana ove sezone, ostavljajući Harta na klupi.

Ali, uskoro, Hart možda neće biti ni dovoljno dobar za klupu, gdje će Guardiola potpisati Claudio Bravoa iz Barcelone.

No, s nešto više od tjedan dana preostalog prijelaznog roka, gdje leži budućnost Joe Harta?

Jedini premierligaški klub koji je registrirao interes je Everton. Međutim, prema Daily Mailu, oni su upravo napravili veliku odluku u vezi engleskog reprezentativca.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Everton je imao preliinarne razgovore sa Cityjem u vezi Hartove budućnosti, ali su odustali od te rasprave u ponedjeljak poslijepodne.

Ronald Koemanova ekipa je otkrila da će morati platiti oko sedam milijuna funti da bi doveli Harta na jednogodišnju posudbu, a njegovih 135.000 funti tjedne plaće se također uzima u obzir.

Dakle, Maarten Stekelenburg i Joel Robles su već na Goodison Parku, a Everton se odlučio da njihova potreba za Hartom nije imperativ.

S Evertonom koji se povukao iz utrke za Harta, sada je nejasno gdje će 29-godišnjak igrati ove sezone. Sevilla se također spominjala da su zainteresovani, ali čini se da su više zagrizli za Valencijinog vratara Diego Alvesa.

Screenshot_30

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!