NaslovnicaVijestiNjemački velikan iz Dortmunda u narednim danima završava dva velika transfera!

Njemački velikan iz Dortmunda u narednim danima završava dva velika transfera!

Njemački div Dortmund na pragu je dva velika transfera. U narednim danima u ekipu dolaze novi desni bek i 16-godišnji biser engleskog nogometa.

sjajna gesta igrača Dortmunda

Borussia Dortmund već je zasukala rukave i osigurala prva dva pojačanja za sljedeću sezonu, prema njemačkim medijskim izvještajima. Očekuje se da će novi član trenutno drugoplasirane momčadi njemačkog prvenstva biti belgijski reprezentativac Thomas Meunier, koji će najvjerojatnije naslijediti Marokanca Achrafa Hakimija, a ESPN također izvještava da je 16-godišnji Englez Jude Bellingham na pragu dolaska u Dortmund. Bellingham se trenutno smatra jednim od najtalentiranijih mladih nogometaša u engleskom i europskom nogometu.

Očekuje se da će Bellingham sljedeći tjedan preseliti u Dortmund, jer prvi profesionalni ugovor može potpisati tek kad napuni 17 godina, što će se dogoditi 29. lipnja, kada slavi rođendan. Dortmund je još jednom pokazao puno vještina u lovu na Bellingham, jer su se divovi Premier lige Manchester United i Chelsea također natjecali za njega i to vrlo ozbiljno. Navodno je odšteta za transfer neslužbeno 20 milijuna funti.

Bellingham je ove sezone upisao čak 33 nastupa u zahtjevnoj drugoj engleskoj ligi postigavši ​​četiri gola i dodavši tri asistencije.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!