NaslovnicaVijestiNogometaš Barce: Moje vrijeme se bliži kraju

Nogometaš Barce: Moje vrijeme se bliži kraju

Nogometaš Barcelone Javier Mascherano izjavio je da se njegovo vrijeme u klubu bliži kraju i da su velike šanse da već na kraju sezone napusti Kataloniju. Argentincu ugovor s Barcelonom istječe 30. lipnja 2019.

“Mislim da se moja karijera u Barceloni uskoro završava. Imam osjećaj da više nemam što pružim klubu. Ovdje sam proveo prelijepe godine i to neću nikad zaboraviti”, izjavio je Mascherano za ESPN i dodao da pripada skupini ljudi koja zna kada je pravo vrijeme povući se.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Argentinskom nogometašu ugovor s Barcelonom istječe 30. lipnja 2019.

Mascherano je u Barcelonu došao posljednjih dana prijelaznog roka 2010. godine iz Liverpoola, a u dresu katalonskog kluba osvojio je 17 trofeja, uključujući dvije Lige prvaka i četiri La Lige.

Javier Mascherano je karijeru započeo u argentinskom klubu River Plate. a u Corinthians prelazi 2005. godine, da bi se iduće preselio na Otok, u West Ham.

Griezmann zatražio ogromnu uslugu od Barcelone: Ukoliko mu ne ispune želju, Francuz bi mogao otići u Premier ligu

Bolji od Eden Hazarda? Navijači Chelseaja žale za bivšim igračem!

Veljače 2007. Mascherano je došao na posudbu u Liverpool. Prvu utakmicu odigrao je protiv Sheffield Uniteda i trener Rafael Benítez ga je odmah nakon utakmice pohvalio, baš kao i suigrač Steven Gerrard.

Nakon utakmice protiv Arsenala, Benítez ga je prozvao “zvijeri od igrača”. Prvu utakmicu u Ligi prvaka Mascherano je odigrao u osmini finala protiv PSV Eindhovena, a Redsi su pobijedili. Te je godine Liverpool poražen 1:2 od AC Milana u finalu Lige prvaka.

Nakon mjeseci nagađanja, Mascherano je potpisao četverogodišnji ugovor s Liverpoolom koji ga veže do 2012. godine. Pretpostavlja se da je ugovor koštao oko 18 milijuna funti. Prvi pogodak u Premier ligi Javier je postigao protiv Readinga u ožujku 2008.

Mascherano je krajem kolovoza 2010. prešao za 21 milijuna eura u Barcelonu. Mascherano je debitirao za katalonski klub u utakmici protiv španjolskog kluba Hérculesa. Prvi i jedini pogodak za Barcu postigao je protiv Osasune u travnju ove godine. U dresu Blaugrane odigrao je 331 utakmice u svim natjecanjima, osvojio dva naslova Lige prvaka (2011. i 2015.), četiri La Lige, 2 Copa del Reya, te dva Svjetska klupska prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!